Kawai CN-27W

1.299,00 

Kawai CN-27W digitaalipiano

Täysimittainen 88,n koskettimen koskettimisto.

Concert Magic -toiminto antaa vähemmän pianoa soittaneellekin mahdollisuuden nauttia soittamisesta

Hintaluokkansa paras Responsive Hammer III -koskettimisto mahdollistaa akustisen flyygelin tuntuman realistisella liikeradallaan sekä jämäkällä, jousettomalla rakenteellaan. Mukana on myös konserttiflyygeleistä tuttu uloslöysäystoiminto. Koskettimiston kolmen sensorin systeemi parantaa soittimen reagointiaikaa ja tarkkuutta. Koskettimistossa arvostettu Kawain Ivory Touch-pinnoite.

Aivan kuten perinteisessä akustisessa pianossa, Kawain digitaalipianoissa on täysin dynaaminen kosketus joka tunnistaa täydellisesti soittajan lyöntivoimakkuuden, jokainen nuotti on äänitetty yksitellen useilla eri voimakkuuksilla keveästä pianissimosta voimakkaaseen fortissimoon  hyväksikäyttäen Kawain patentoitua Progressive Harmonic Imaging sämpläys-tegnologiaa.

CN-sarjan pianot sisältävät Virtual Technician -toiminnon, jonka avulla soittimen käyttäjä voi säätää useita äänensävyyn ja soitettavuuteen vaikuttavia toimintoja. Omat asetukset voi tallentaa laitteen muistiin.

Vocal Assist -toiminto neuvoo käyttäjää puhumalla, mikä helpottaa tiettyjen toimintojen löytämistä ja käyttöä. Sound Preview -toiminto puolestaan soittaa pienen melodian aina soitinääntä vaihdettaessa, mikä tekee soitinäänen valinnasta helppoa.

CN27:n muistiin voi myös tallentaa omaa soittoa. Soittimen sisäisessä muistissa on tilaa kolmelle kappaleelle.

CN-sarjan Spatial Headphone Sound (SHS) -teknologia parantaa soittimen soinnin syvyyttä ja realismiä kuulokkeita käytettäessä.

USB- ja MIDI-liitäntien lisäksi CN-sarjan digitaalipianoissa on sisäänrakennettuna Bluetooth MIDI, joka mahdollistaa kommunikoinnin älylaitteiden ja soittimen välillä langattomasti.

CN-sarjan säädettävä nuottiteline mahdollistaa sen, että erilaiset soittajat löytävät helposti oikean soittoasennon myös nuotinluvun kannalta.

Myös CN-sarjan digitaalipianojen pedaalit ovat hintaluokassaan aidoimman tuntuiset. Pedaalien asento ja painotus ovat kuin legendaarisessa Shigeru Kawai SK-EX konserttiflyygelissä. Tämä lisää soittokokemuksen autenttisuutta entisestään.

Kuvaus

Kawai CN-27W digitaalipiano

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.